Sedinte foto

Preturi Sedinta Foto

Preturi sedinta foto

 
sedinta foto maternitate

Preturi sedinta foto Maternitate


Stiu ca in ultimile luni ai avut o stare de discomfort cumplita, ca procesul prin care treci acum te-a marcat si te-a facut mai sensibila. Si nu te-ai plans. Dar stim si ca, dupa ce vei naste, iti vei dori mult sa ai amintiri frumoase din perioada sarcinii, chiar daca nu a fost o perioada usoara. Aceste luni au fost pline de emotie, mai ales daca e vorba de prima sarcina.

*preturi incepand de la 600 Lei

preturi sedinta foto


 

Preturi sedinta foto Copii si Familie


Toate momentele speciale, si nu numai, petrecute cu familia vor ramane mereu in sufletul nostru. Copiii cresc repede. Prea repede, pot spune. Si cand ajung mari si vor pleca la casele lor, cand isi vor intemeia propria familie, iti va fi mai usor cand vei privi in albumul cu amintiri al familiei. Ii vei simti iar aproape. Nu uita sa iti asiguri aceste fotografii de care te vei bucura mult, candva.

* preturi incepand de la 600 Lei

preturi sedinta fotopreturi sedinta foto

sedinta foto de copii

 
sedinta foto smash the cake

Sedinte foto aniversare


Bebelusul tau a crescut si se apropie de sarbatorirea primului an de viata? Perfect! Iti spunem de pe acum

„La multi ani” .
Cu ajutorul sedintelor foto”Smash the Cake” te vom ajuta sa pastrezi vie amintirea aniversarii primului an de viata al copilului tau. Este foarte distractiv si foarte „la moda” sa fotografiem pentru tine momentele cand copilul tau va primi si va distruge primul tortulet din viata sa.

* preturi incepand de la 300 Lei

preturi sedinta foto


 

Sedinte foto tematice


Momentele petrecute cu familia de sarbatori sunt magice! Emotiile si bucuria de pe fata copilului tau merita sa fie captate in cateva fotografii deosebite. Parerea noastra este ca un set de fotografii facute cu toata familia va creea un moment special de care va veti aminti mereu cu placere.

* preturi incepand de la 300 Lei

preturi sedinta foto

sedinta foto de craciun

 

sesiune foto