Evenimente

Evenimente

Pret Fotograf Nunta | Pret Fotograf Botez

 
fotograf nunta

Pret Fotograf Nunta

Pachete de pret de Nunta


Se pare ca ati stabilit ziua nuntii voastre.

Felicitari!

Fiecare cuplu, in acest moment incepe sa caute cei mai buni colaboratori pentru nunta lor: localul pentru receptie, fotograful, aranjamentul floral, tortul, verighetele, si multe altele.

In general suntem contractati pentru evenimente cu minim 1 an de zile inainte de eveniment. 

* preturi incepand de la 650 Euro

fotograf nunta


 

Pret Fotograf Botez

Pachete de pret de Botez


Taina Sfanta a Botezului reprezinta un moment special in viata fiecarei familii. Si pentru ca stim ca atunci cand familia se mareste cu inca un membru, bugetul familiei se modifica, am creat aceste pachete de pret, care sa raspunda oricarui buget. 

* preturi incepand de la 300 Euro

preturi fotograf botez

pret fotograf botez

 
fotograf cununie

Pret Fotograf Nunta

Pachete pret Cununie Civila


Sunt momente cand oamenii doresc sa intemeieze o familie cat mai curand si nu doresc sa se grabeasca cu nunta.

Daca doresti sa pastrezi amintirile acestei zile, vei avea nevoie de un fotograf profesionist, sa capteze aceste emotii.

* preturi incepand de la 200 Euro

pret fotograf cununie


 

Pret Fotograf Nunta

Pachete de pret Trash the Dress


Sedinta foto realizata dupa ce nunta s-a incheiat, intr-un cadru deosebit. Dupa ce stresul nuntii a trecut, vom merge impreuna sa obtinem cateva fotografii mult mai frumoase, fiind mult mai relaxati si cu chef de joaca si mult mai dezinhibati in fata aparatului foto. 

* preturi incepand de la 350 Euro

fotograf trash the dress pret

fotograf de nunta

fotograf profesionist de nunta
fotograf profesionist de nunta
foto nunta
Hot Dog versus Fine Dining

Pret fotograf nunta


Am participat de curand, la un seminar de fotografie de nunta, si am cunoscut un fotograf de nunta celebru, din Africa de Sud. Acesta avea o teorie foarte interesanta. Facea o analogie intre fotografia de nunta si mancare. Acesta explica cum se pot diferentia doi fotografi care fac, amandoi, fotografii foarte bune. Brett Florens spunea ca si un hotdog, cumparat de la o toneta de pe trotuar, si o masa servita la un restaurant, cu specific „fine dining”, pot sa te sature si sa iti ofere experiente culinare extrem de multumitoare. Ca si in cazul fotografilor, ambele variante te pot satisface din punct de vedere al calitatii fotografiilor primite.

Diferenta apare prin modul cum sunt „servite” cele doua servicii. Cand optezi pentru varianta hotdog-ului, stii exact la ce te astepti si stii de la inceput ca te va costa undeva intre 3$ si 8$. Pe de alta parte, o masa „fine dining” – care poate sa coste lejer peste 150$ – servita la un restaurant, stii ca vei fi tratat special inca de la intrare. Intr-un astfel de restaurant toate amanuntele sunt extrem de bine puse la punct. Ospatarii sunt foarte atenti la fiecare detaliu. Mancarea este deosebita de la aspectul din farfurie si pana la gust. Design-ul interior al restaurantului este realizat astfel incat sa iti ofere cea mai buna experienta.

Tu ce alegi?


Cu toate acestea, ambele variante au ca si scop servirea de mancare si ambele variante te vor satura. La fel si 2 fotografi profesionisti de nunta, care fac fotografii deosebit de frumoase, dar care au abordari diferite asupra evenimentului tau, si iti vor oferi experiente de colaborare diferite.

De la inceput ar trebui sa stii, ca nu platesti un fotograf doar pentru un anumit numar de fotografii primite, ci si pentru o colaborare excelenta, care sa iti asigure in ziua nuntii confort si relaxare, plus un mod de lucru cu adevarat profesionist.

Noi suntem convinsi ca serviciile noastre iti vor oferi o experienta de tipul „fine dining”.

fotograf nunta pret