Pret filmare eveniment

 
oferta noastra de

Filmare nunta


Cand eram copil, la 12-15 ani, eram innebunit sa merg sa vad filme la cinematograf. Mergeam in fiecare saptamana. Cu timpul am costatat ca ajung mai rar. Si nu intelegeam de ce, pentru ca imi place cinematografia si acum. Am realizat ca filmele au inceput sa fie din ce in ce mai lungi (multe filme au peste 3 ore si jumatate), iar rabdarea mea de a sta aproape nemiscat intr-un fotoliu s-a diminuat.

In trecut, studioul nostru oferea servicii video de nunta si eveniment, complete, complexe, si nu foarte ieftine. Aveam o echipa numeroasa, echipamente multe si sofisticate. Livram clientilor nostri cel putin 4 ore de montaj final de la nunta lor, respectand cursivitatea evenimentelor din ziua nuntii. Toata lumea era multumita!

Dar cand ne revedeam, de cele mai multe ori la botezurile copiilor lor, aflam ca materialele video au fost privite de 2-3 ori si pe urma, au fost “aruncate” intr-un sertar si ca nu se mai uita la nunta lor pentru ca este o filmare prea lunga si prefera sa se uite mai degraba, in albumul cu fotografii.


o noua abordare

rezumat nunta (sau botez) aproximativ 60 minute

– Filmare Full HD sau 4K, stil documentaristic, cu un singur operator video
– Se filmeaza momentele cele mai importante, in stil cinematografic, fara a urmari cursivitatea evenimentelor.
– Montaj final de nunta (sau botez), compact si mult mai intens – aproximativ 60 minute
– Videoclip de 3-4 minute inclus, cu cele mai reprezentative momente de la eveniment, montat pe o melodie aleasa de beneficiar.

serviciu video suplimentar

Reporter de eveniment


adasdasd


un concept nou

interviurile invitatilor

– Filmare Full HD sau 4K, in stil reportaj de teren, cu un singur operator video si un reporter
– Se filmeaza comentariile invitatilor despre eveniment, gandurile si urarile acestora pentru miri (sau copil, in cazul botezului)

 
Daca doriti servicii video mai complexe, cu mai multi videografi, va putem recomanda o echipa profesionista cu care colaboram foarte eficient. Echipa “Event Memories Ro“, coordonata de Claus Nica