Preturi sedinta foto

 
 

Preturi sedinta foto Maternity


Stiu ca in ultimile luni ai avut o stare de discomfort cumplita, ca procesul prin care treci acum te-a marcat si te-a facut mai sensibila. Si nu te-ai plans. Dar stim si ca, dupa ce vei naste, iti vei dori mult sa ai amintiri frumoase din perioada sarcinii, chiar daca nu a fost o perioada usoara. Aceste luni au fost pline de emotie, mai ales daca e vorba de prima sarcina.

*preturi incepand de la 600 Lei

preturi sedinta foto gravida

 
sedinta foto newborn

Preturi sedinta foto Newborn


Ai simtit timp de noua luni cum ceva creste in burtica ta si erai foarte emotionata de fiecare data cand te gandeai la momentul cand vei tine in brate pentru prima data minunea ta. Acum ati facut cunostinta si sentimentele sunt coplesitoare. Aceste momente sunt magice si trec prea repede. Poti pastra amintirea acestor momente cu o sedinta foto de nou nascut.

* preturi incepand de la 700 Lei


 

Preturi sedinta foto Baby


Toate momentele speciale, si nu numai, petrecute cu familia vor ramane mereu in sufletul nostru. Copiii cresc repede. Prea repede, pot spune. Si cand ajung mari si vor pleca la casele lor, cand isi vor intemeia propria familie, iti va fi mai usor cand vei privi in albumul cu amintiri al familiei. Ii vei simti iar aproape. Nu uita sa iti asiguri aceste fotografii de care te vei bucura mult, candva.

* preturi incepand de la 600 Lei

sedinta foto de copii

 
smash the cake pret

Sedinte foto aniversare


Bebelusul tau a crescut si se apropie de sarbatorirea primului an de viata? Perfect! Iti spunem de pe acum

„La multi ani” .
Cu ajutorul sedintelor foto”Smash the Cake” te vom ajuta sa pastrezi vie amintirea aniversarii primului an de viata al copilului tau. Este foarte distractiv si foarte „la moda” sa fotografiem pentru tine momentele cand copilul tau va primi si va distruge primul tortulet din viata sa.

* preturi incepand de la 500 Lei


 

Sedinte foto tematice


Momentele petrecute cu familia de sarbatori sunt magice! Emotiile si bucuria de pe fata copilului tau merita sa fie captate in cateva fotografii deosebite. Parerea noastra este ca un set de fotografii facute cu toata familia va creea un moment special de care va veti aminti mereu cu placere.

* preturi incepand de la 250 Lei

sedinta foto de craciun