Fototeca

Pasul 1


In primul rand, dupa ce ati ajuns in pagina “FOTOTECA” trebuie sa faceti scroll in josul paginii si sa cautati galeria cu numele dvs.

 

Pasul 2


Accesati galeria Dvs si vi se va solicita o parola. Introduceti parola comunicata de studioul nostru si veti avea acces la fotografii.

 

Pasul 3


Acum aveti acces la toate fotografiile dvs, in forma bruta, needitate.

Treceti cu mouse-ul pe deasupra fotografiilor si veti observa optiunile de vizualizare, descarcare si aprobare. Faceti click pe iconita “Aproba” la fiecare fotografie pe care doriti sa o selectati.

Daca ati selectat o fotografie din greseala sau v-ati razgandit, in locul iconitei “Aproba” va apare alta iconita, “Refuza“. Faceti click pe iconita “Refuza” cand doriti sa deselectati o fotografie.

 

Pasul 4


Toate fotografiile aprobate de dvs, vor avea aplicat in stanga sus, un triunghi verde cu textul “Aprobat“. Daca doriti sa vedeti doar fotografiile selectate, aveti deasupra tuturor fotografiilor un link catre “Fotografii aprobate“.

 

Pasul 5


Dupa ce ati finalizat selectia fotografiilor si sunteti absolut siguri ca toate imaginile alese sunt exact ce va doriti, nu uitati sa ne scrieti un mesaj pentru a ne anunta acest lucru. Abia acum vom stii ce fotografii urmeaza sa intre in procesul de editare. Daca nu ne scrieti acest mesaj, noi nu vom stii ca ati finalizat selectia.

 

Pasul 6


Dupa ce am primit mesajul dvs, ne vom apuca de editarea fotografiilor dvs. Cand vom finaliza aceasta etapa, va anuntam ca materialele dvs sunt gata de descarcare. Veti intra in sectiunea „CLIENTI” (in partea de sus a site-ului), cu aceeasi parola de accesare, si veti gasi, de data aceasta, doar fotografiile editate, alese anterior de dvs. Faceti click pe butonul central “Descarca Galeria“.

 

Galerie Fototeca


GALERII FOTO PENTRU REALIZAREA SELECTIEI