Despre

Este o onoare pentru mine sa fiu fotograful vostru de nunta!


Cred ca fiecare nunta este complet unica si viziunea mirilor asupra vietii trebuie sa fie exprimata de fotografiile primite dupa nunta .

Timp de peste zece ani, am fotografiat nunti pentru clientii mei in cele mai uimitoare destinatii din intreaga tara. Am acumulat un excedent de cunostinte si va pot asigura ca succesul aceastei zile este in maini bune.

Am fotografiat miri pe plaja, am fotografiat nunti in case de lux sau nunti traditionale la curte, in crame și multe altele. Am capturat nunti mici, intime, sau receptii unde au venit sute de familii si prieteni ai mirilor. Cand vine vorba de fotografierea de nunti, am vazut si am facut totul!

Ca profesionist, care a colaborat cu multe tipuri de oameni, stiu ce este nevoie pentru a readuce la viata emotia traita in aceasta zi, atunci cand te vei uita la fotografii. Un fotograf necalificat poate obtine fotografii minunate atunci cand totul merge bine, dar eu produc imagini uimitoare chiar si atunci cand apar situatii neprevazute.

fotograf de nunta
 

Promisiunea noastra pentru voi


In ziua nuntii tale, fotograful tau va fi persoana care va fi prezenta mereu langa tine. Nu plecati nicaieri fara ca noi sa fim acolo pentru a surprinde momentul. De aceea aveți nevoie de o echipa foto atenta la tot ce se intampla si care, se simte bine facand ceea ce trebuie. O echipa care nu se supara si nu se streseaza usor. Aveti nevoie de o echipa de profesionisti care, indiferent de ceea ce se intampla, pastreaza o atitudine pozitiva si va permite sa va bucurati de ziua nuntii la maxim.

Noi suntem de parere ca o colaborare sa fie buna, impartasirea viziunilor si asteptarilor dvs. este esențiala. Ne place sa aflam cine sunteți si ce viziuni aveti din timp, de preferat cu o saptamana sau chiar cu o luna inainte. Deci, hai sa ne intalnim si sa ne asiguram ca nu va exista nici o greseala pe parcursul zilei care va fi, probabil, cea mai importanta zi din viata voastra.


Ne consultam la o cafea.

Fie ca ne intalnim in studioul meu, fie la Starbucks-ul de langa tine, voi raspunde „prezent” pentru o cafea. Voi raspunde la fiecare intrebare pe care o aveți, chiar daca nu este legata de fotografie. Nici o obligație, nici o presiune, doar cafea.


Sunteti importanti!

Nuntile sunt o investitie emotionala si financiara enorma, care va afecta restul vietii voastre. Ca fotografi de nunta, asiguram clientii nostri ca stim cat valoreaza aceasta zi si vom fi aproape de ei la fiecare pas, depunand toate eforturile ca totul sa iasa perfect.


Livram materiale de calitate.

Intreaga echipa va depune toate eforturile pentru capturarea celor mai bune amintiri posibile. Fotografiile voastre vor exprima emotie si personalitate. Tratam cu maxima seriozitate si respect intreg evenimentul vostru, de la pregatirea echipamentului si pana la inmanarea coletului cu materielele voastre.

 

Sa cunoastem intreaga echipa foto "Chirila"!


echipa foto video

Fotograf secundar de nunta

Diana Chirila


Printesa mea! Si ca orice printesa, in „regatul” nostru – studioul – stie tot. Stie cum sa se poarte cu copiii, cum sa se faca iubita de mirese, stie cum sa surprinda emotia mireselor. Mare nadejde imi pun in ea, cand vine vorba de nunti si evenimente. Om de baza in echipa foto! Fotografiaza cu multa atentie, nu se grabeste  si astfel ii ies fotografii foarte bune.

 echipa foto video

 
videograf de nunta. editor imagine

Vlad Chirila


Multe figuri in cap. Dar e baiatul lu’ tata. Baga repede la cap tot ce trebuie si are talent. Doarme mult! Dar cand editeaza materialele la calculator, si vad cat de repede si bine lucreaza, ma face sa ma simt batran. Mare consumator de informatii noi despre tehnica, cunoaste foarte multe lucruri, mult mai multe decat ii este necesar. Un asistent de lumini destoinic, de care nu m-as putea lipsi la sedintele foto ale mirilor.

 echipa foto video