Printuri si Albume


Doar un magician poate fura o clipa din prezent si sa o faca sa reapara dupa trecerea timpului!

Albumele noastre vor face sa reapara dupa trecerea timpului, toate acele momente deosebite si pline de emotie pe care le-ai trait in ziua nuntii tale.

Carte foto

Photobook

Oferim o gama larga de albume tip photobook, printate pe hartie foto de cea mai buna calitate, cu coperti din piele naturala, ecologica sau coperti foto. Imaginile din album, cat si grafica, le veti aproba dvs. Albumul foto nu se va tipari pana nu avem acceptul dvs asupra graficii. Astfel avem certitudinea ca albumul vostru foto va arata exact cum va doriti voi.

 

Storybook


CONCEPT NOU

Album foto (ciorna) cu toate imaginile captate la nunta voastra, si care va fi livrat in 3 zile de la terminarea evenimentului. Ideea “storybook-ului” a luat nastere din dorinta noastra de a va da posibilitatea sa puteti selecta imaginile pe care le doriti a fi livrate, sa notati ce modificari doriti sa aducem anumitor imagini, sau orice considerati ca este necesar.

 
Caiet cu amintiri

Guestbook

Vom pune la dispozitia invitatilor vostri un caiet special, pentru a putea fiecare dintre acestia, sa va transmita cateva ganduri in seara nuntii. Guestbook-ul il veti primi la terminarea evenimentului.

 
Caseta cu amintiri

Memories Box

Acum veti avea ocazia sa impartiti cateva fotografii celor dragi, pentru ca veti primi o “Caseta cu Amintiri”, indiferent ce pachet de nunta alegeti.