Prima pagină » Classy Wedding » Despre » Nunta de la A la Z

 

Nunta ta de la "a la z"

 

M-am gandit ca ar fi foarte util pentru voi sa fac o prezentare de la “A la Z” a unei posibile colaborari pentru nunta voastra! Asa veti sti exact care ar fi etapele unei colaborari bune.

Putem presupune ca ati ajuns pe site-ul nostru, fiind recomandati de alt cuplu, sau datorita unei cautari pe Google sau Facebook, sau poate ne-am cunoscut la un targ de nunti si ati vazut portofoliul nostru. Presupunem, in continuare, ca doriti sa aflati mai multe detalii.

O colaborare cu noi inseamna ce veti citi in continuare.

Primul pas


Dupa ce am stabilit telefonic detaliile primei intalniri, urmeaza sa ne cunoastem la o cafea sau un ceai. Putem sa ne vedem la studioul nostru, dar in general, eu recomand sa ne vedem la o terasa, daca vremea ne permite. Va voi prezenta un album foto sau doua, va voi explica stilul meu de lucru, va voi arata contractul nostru, pe care va trebui sa il semnam, daca vom colabora. Va voi raspunde la absolut orice intrebare, indiferent daca are legatura sau nu cu fotografia de nunta. 

Vom incerca sa ne cunoastem.

La finalul intalnirii, veti pleca acasa cu o copie a contractului (nesemnat), pentru a-l reciti acasa si sa puteti discuta impreuna, daca doriti sau nu o colaborare cu noi.

Fotograf de nunta
 
fotograf profesionist de nunta

Etapa a doua si a treia


Presupunem, in continuare, ca ati ajuns acasa si dupa multe dezbateri intre voi, ati hotarat sa colaboram impreuna pentru nunta voastra.

Acum vom stabili inca o intalnire. Cu aceasta ocazie, ne vom cunoaste mai bine si vom semna contractul de nunta. Tot acum se va achita si avansul de 25% din valoarea contractului. 

Pentru noi este foarte important sa va cunoastem cat mai bine, sa stim cat mai exact care va sunt preferintele in privinta fotografiei de nunta. Sa stim ce va amuza, ce va deranjeaza. Ne-ar face placere sa aflam cum v-ati cunoscut, daca nu cerem prea mult, si, chiar cum a decurs cererea in casatorie.

Veti avea, de asemenea, ocazia sa ne puneti cat mai multe intrebari. Niciodata nu suntem deranjati de intrebarile puse de miri, indiferent de cat de incomode ar fi aceste intrebari.

Aceasta ar fi a doua intalnire.

Urmeaza a treia intalnire, si tot la o cafea sau un suc, la care vom stabili, daca este cazul detaliile sedintei foto “Love Story” – sedinta foto de logodna. Locatii posibile, cand ar fi cel mai potrivit moment, si orice vom considera ca este necesar sa discutam.

 

Love Story


Ne-am intalnit, acum, pentru a sustine sedinta foto de logodna. In general, le spun viitorilor miri, ca in aceste fotografii ar trebui sa se vada sentimentele lor. Sa inspire intimitate si iubire. Din acelasi motiv le propun viitorilor miri sa sustinem sedinta foto in locurile unde ei s-au cunoscut si le placea sa se intalneasca ca si iubiti. S-au intr-un loc care inseamna ceva deosebit pentru relatia lor.

Cu aceasta ocazie vom vedea si cum vom colabora la nunta. Voi fi foarte atent la reactiile voastre, la dorintele voastre, si la multe alte aspecte tehnice, care ma intereseaza pe mine ca si fotograf, astfel incat, in ziua nuntii sa ne simtim bine unii in compania celorlalti. Vom fi foarte multe ore impreuna la nunta si trebuie sa fie o armonie. Acum vom invata cum sa fie armonie in ziua nuntii.

fotograf de nunta
 
fotograf de nunta

Cu o saptamana inainte de ziua nuntii


Cu o saptamana sau doua inainte de marele eveniment ne vom vedea iar. Acum vom pune pe hartie “timeline-ul” zilei. 

Trebuie sa stabilim ora si locul unde ne vom vedea dimineata, ce obiceiuri traditionale veti urma, cat vor dura aceste obiceiuri, la ce biserica se va tine ceremonia religioasa, sesiunea foto de familie la iesirea din biserica. Stabilim locatia sau locatiile pentru sedinta foto a mirilor, cine ne va urma – nasii si/sau domnisoarele de onoare, parintii -, la ce ora sa fim la restaurantul unde se va tine receptia. Sunt foarte multe detalii de pus pe hartie. 

Trebuie sa stim cat mai multe amanunte, astfel incat sa fim mereu pregatiti si sa nu fim luati prin surprindere de nimic. Si pentru ca dorim sa stim exact la ce sa ne asteptam, echipa noastra va merge in zilele urmatoare, in toate locatiile – biserica, restaurant, la voi acasa, daca se poate – sa facem o analiza si sa stim ce echipamente vom avea nevoie in ziua nuntii.

De asemenea, va vom ajuta sa urmati timeline-ul zilei si sa nu decalam activitatile din ziua nunti si, astfel, sa nu ne mai incadram cu timpul pentru tot ce v-ati propus.

 

A venit ziua nuntii


Toate detaliile au fost puse la punct deja. Vom urma planul facut impreuna, fara a va stresa, dar fiind mereu atenti sa captam cele mai frumoase imagini, cu cele mai frumoase momente.

Fiind 2 fotografi prezenti, unul va fotografia derularea evenimentelor, iar al doilea fotograf va urmari emotiile voastre, gesturile care nu se vad, lacrimile ascunse.

Dimineata, dupa ce vom strange echipamentele, ne vom intalni pentru achitarea restului de plata – 75% din valoarea contractului – si sa va inmanam Guestbook-ul, daca este cazul.

fotograf profesionist de nunta
 
fotograf profesionist nunta

Dupa nunta


Dupa 3 zile, ne vom revedea iar.

Stim ca abia asteptati sa vedeti fotografiile de la nunta. Avem o surpriza pentru voi: va aducem Storybook-ul dvs., un album foto cu toate fotografiile facute la nunta voastra, dar in forma needitata.

 

Trash the Dress


Nunta a trecut, acum v-ati relaxat, probabil v-ati intors din luna de miere, iar viata voastra de familie tocmai a inceput de curand. Acum putem merge intr-o locatie exotica sau o zona urbana, sau oriunde am stabilit impreuna si sa facem cele mai frumoase fotografii pe care le veti avea in hainele de miri. 

fotograf de nunti
 

Pregatirea materialelor voastre de nunta


Pentru echipa noastra, acum incepe greul.