Carduri Cadou

Carduri Cadou

Carduri Cadou – Voucher

Cadoul perfect


Cardurile Cadou reprezinta solutia perfecta cand doresti sa oferi cuiva un cadou consistent. Cu siguranta, persoana care va primi cadoul tau o sa fie incantata peste masura. Un album foto, sau un tablou sau, chiar o sedinta foto cu familia vor fi mereu foarte apreciate de cei dragi. 

De asemenea, Cardurile Cadou pot reprezenta si o forma de ajutor pentru un cuplu care urmeaza sa se casatoreasca sau sa li se mareasca familia cu inca un membru.

Este alegerea ta! Asa ca te invitam la shopping!

Card Cadou – valoare 500 Lei

Un album foto? O sedinta foto? Nu te mai framanta! Cu acest Card Cadou persoana draga la care te gandesti va putea sa aleaga exact ce isi doreste. 

Pret: 400 Lei

voucher

card cadou

card cadou

Card Cadou – valoare 750 Lei

Cand familia este mare, si pretentiile sunt mari. Asa ca nu mai sta pe ganduri si ofera acest Card Cadou care va acoperi toate nevoile celor dragi. Bucuria de pe fata lor iti va aduce multa satisfactie.

Pret: 600 Lei

voucher


Card Cadou – valoare 1000 Lei

Prietenul/a tau/ta se casatoreste sau urmeaza sa i se mareasca familia? Si nici pana acum nu te-ai hotarat cum ii poti ajuta? Iti oferim o solutie mult apreciata. Cardul Cadou oferit cu aceasta ocazie te va face sa „cresti” in ochii lor!

Pret: 800 Lei

voucher

card cadou

card cadou

Card Cadou – valoare 2000 Lei

Chiar daca copiii nostri doresc sa se descurce singuri in viata, un cadou substantial care sa ii ajute inainte de nunta, va fi primit cu bucurie mereu. Acest Voucher va face diferenta!

Pret: 1600 Lei

voucher


 

Nota:
– Cu acest Card Cadou poti achizitiona orice produs sau serviciu oferit de studioul nostru!
– Aceste Carduri Cadou se pot cumula. Este permis sa folositi mai multe Carduri Cadou pentru achizitionarea anumitor bunuri sau servicii.
– La aceste Carduri Cadou nu se da rest in bani. Daca produsul/serviciul cumparat de Dvs este mai ieftin decat valoarea cardului, nu puteti solicita returnarea vreunei sume de bani.
– Aceste carduri nu au termen de expirare. Oricand puteti sa obtineti produse sau servicii in studioul nostru de valoarea inscrisa pe card.

 

fotograf nunta bucuresti