Album foto

Photobook


Album foto. Photobook. Carte foto.

Dorim sa oferim clientilor nostri cea mai buna experienta de colaborare. Pentru noi, acest lucru a devenit un fel de laitmotiv.

Tinand cont de acest lucru am ajuns la concluzia ca cel mai frumos album pe care il veti putea primi, va fi acel album in care veti gasi doar fotografiile care va plac cel mai mult.

In trecut selectia fotografiilor din album o faceam noi si puneam in album cele mai frumoase si mai artistice fotografii. In timp am observat un lucru: clientii ar dori in photobook acele fotografii care au calitatea de “amintiri cu cei dragi”. Si doar voi stiti ce imagini veti dori sa vedeti in album peste ani.

O noua abordare

Am realizat acest lucru si am schimbat abordarea: acum, voi veti face selectia fotografiilor din albumele foto, in “Fototeca“. Totul este foarte simplu: intrati in galeria dvs privata de pe site, din Fototeca, si aprobabti fotografiile pe care le doriti.

De asemenea, veti avea acces direct la softul nostru de realizare grafica pentru albume, prin user si parola, si vom putea cu ajutorul unei ferestre de chat (este prevazuta la fiecare pagina de album), sa conversam si sa ne transmiteti toate modificarile pe care le doriti. In momentul in care totul arata asa cum va doriti, tot ce mai aveti de facut este sa faceti click pe “Approved Album“, iar photobook-ul dvs pleaca instant spre laboratorul de print.

Album foto de Nunta


Cel mai frumos si mai elegant album, dupa cum era de asteptat, va fi oferit mirilor.

Album foto cu coperti din piele naturala si interior de catifea. 

– Cutie din lemn de stejar, gravata.
– Dimensiune: 30cm x 40cm
– 40 pagini (20 deschideri)

Album foto de Botez


Album foto cu coperti din piele naturala.

– Dimensiune: 30cm x 30cm
– 20 pagini (10 deschideri)

Album foto de familie


Album foto cu coperti fotografice

– Dimensiune: 20cm x 20cm
– 20 pagini (10 deschideri)

 

Termene de executie si livrare

Grafica photobook-ului (sau photobook-urilor, daca este cazul) va fi realizata in maxim 10 zile, calculate din ziua in care clientul a transmis selectia fotografiilor dorite in album. 

Photobook-ul se preda laboratorului foto de print doar dupa primirea de la client a acceptului graficii de print.

Predarea photobook-ului catre client se va face in maxim 30 zile de la primirea acceptului final pentru grafica.